Telefoon

Direct contact? Bel ons op 088-321 00 03 (normaal tarief).

Gesloten

WhatsApp

WhatsApp op uw device? Klik dan hier om direct een gesprek te starten. Of stuur een bericht naar 06-83671331.

Gesloten

E-mail

klantenservice@freo.nl, antwoord binnen één werkdag

24 uur per dag

Onderwerpen

Wat de meeste mensen willen weten...

 • Wij melden een nieuwe lening altijd bij BKR (Bureau Krediet Registratie). Dit heet een positieve registratie. Deze registratie wordt door ons weer verwijderd wanneer uw lening volledig afgelost en beëindigd is. Dit duurt zes werkdagen. Een lening kunt u niet zelf afmelden bij BKR.

  Heeft u teveel afgelost op uw lening? Dit bedrag wordt binnen één werkdag terug gestort op uw rekening. U ontvangt hierover een bericht met het terug te ontvangen bedrag in uw berichteninbox.

  Topics: Doorlopend Krediet Wordt ook getoond in:  Persoonlijke Lening

 • Wijzig uw rekeningnummer eenvoudig in Mijn Freo

  Om uw rekeningnummer te wijzigen, vult u het volledige IBAN nummer in van uw nieuwe rekening. Vervolgens controleren wij de naam waar deze rekening op staat. Dit doen wij bij uw eigen bank. Komt dit overeen met de gegevens die wij van u hebben? Check! Dan kunt u het rekeningnummer zelf wijzigen.

  Let op: wijzigt u uw rekeningnummer binnen zes werkdagen voor uw betalingsdatum? Dan schrijven wij uw maandbedrag nog één keer van uw huidige rekeningnummer af.

  Rekeningnummer wijzigen

  Topics: Wijzigingen doorgeven

 • Er zijn géén kosten verbonden aan extra aflossen. U kunt zelfs uw lening volledig versneld aflossen, zonder extra kosten.

  Direct extra aflossen

  Topics: Persoonlijke Lening Wordt ook getoond in:  Doorlopend Krediet

 • Met onze overstapservice kunt u heel gemakkelijk overstappen met uw lopende leningen. Dit is aantrekkelijk, omdat u met één overzichtelijk bedrag per maand waarschijnlijk goedkoper uit bent. Wij regelen het overstappen gratis voor u. Ontdek of ook u kunt besparen op uw lopende leningen!

  Bereken het verschil

  Topics: Een lening oversluiten

 • Een verbroken relatie is een verdrietige gebeurtenis. Er zijn veel dingen die u moet regelen. Ook zaken waar uw hoofd nu niet naar staat. Toch is het belangrijk om ons zo vroeg mogelijk te laten weten dat u en uw partner uit elkaar gaan. Hoe sneller u dit doet, hoe meer mogelijkheden wij hebben om u te helpen.

  Over het algemeen is het zo dat na een scheiding beide (ex-)partners een deel van de lening overnemen. Hoe dit er in uw geval uit gaat zien, bespreken wij graag met u persoonlijk. Neem daarom zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via 088-321 00 03 om uw scheiding door te geven.

  Topics: Verandering privé situatie

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.