Een lening oversluiten

Meer informatie over het oversluiten van uw leningen van andere aanbieders.

 • Het oversluiten van uw lening(en) zorgt voor helderheid. In plaats van meerdere leningen bij verschillende partijen, heeft u nu één overzichtelijke lening bij één partij. Zo weet u precies wat u leent én betaalt. Bovendien bespaart u met oversluiten vaak ook nog eens op uw kosten. Omdat de rente over een hogere lening meestal voordeliger is dan die van verschillende kleine leningen. Dat scheelt weer.

  Topics: Een lening oversluiten

 • U kunt de volgende leningen oversluiten naar Freo: een Persoonlijke Lening, een Doorlopend Krediet, een creditcardschuld, roodstand bij uw bank of een postorderkrediet.

  Topics: Een lening oversluiten

 • De overstapservice van Freo is gratis. Leningen die u ergens anders heeft lopen, brengen wij kosteloos onder bij Freo indien mogelijk. Eventuele overstapboetes die u krijgt van uw huidige kredietverstrekker zijn voor eigen rekening.

  Topics: Een lening oversluiten

 • Met onze overstapservice kunt u heel gemakkelijk overstappen met uw lopende leningen. Dit is aantrekkelijk, omdat u met één overzichtelijk bedrag per maand waarschijnlijk goedkoper uit bent. Wij regelen het overstappen gratis voor u. Ontdek of ook u kunt besparen op uw lopende leningen!

  Bereken het verschil

  Topics: Een lening oversluiten

 • Afhankelijk van uw situatie is dit mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  Topics: Een lening oversluiten

Geen resultaten gevonden

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.