Freo aanlever app

Veilig en snel de juiste gegevens voor uw aanvraag bij de hand. De Freo Aanlever App verzamelt uw financiële en persoonlijke gegevens bij het UWV, de Belastingdienst en/of Mijnpensioenoverzicht.nl.

 • Kies voor het aanleveren van uw gegevens voor de optie ‘Aanleveren met de Freo Aanlever App’. Hierna bent u in vijf simpele stappen klaar

  1. Download de app

  Voor Apple:

  Download in de App Store

  Voor Android:

  Download in de Play Store

  2. Scan de code / Voer de code in

  Bij elke offerteaanvraag krijgt u een QR-code te zien. Zit u achter de computer? Scan dan de code met uw telefoon. Doet u uw aanvraag mobiel? Dan krijgt u een linkje waarmee we u automatisch naar de app sturen.

  3. Doorloop de stappen in de app

  Doorloop alle stappen om de juiste gegevens op te halen. Het inloggen bij de verschillende overheidsinstanties gaat veilig via uw DigiD.

  4. Toestemming geven

  U bepaalt zelf welke informatie u wel of niet wilt doorgeven. Geef per bron aan welke gegevens u wilt gebruiken voor uw aanvraag.

  5. Verzenden

  Is alles akkoord? Klik dan op ‘verzenden’ om verder te gaan met uw aanvraag.

  Topics: Freo aanlever app

 • De Freo Aanlever App verzamelt uw gegevens uit de volgende bronnen:

  • Belastingdienst: gegevens over uw huishouden, inkomen, bezittingen en schulden
  • UWV: Uw loongegevens, het dienstverband en eventuele uitkeringen
  • MijnPensioenoverzicht.nl: uw gegevens over uw pensioen

  Topics: Freo aanlever app

 • De Freo Aanlever App is veilig, omdat:

  1. u zelf bepaalt welke informatie u wilt gebruiken voor uw aanvraag;
  2. de app uw gegevens niet bewaart. De app zorgt voor een veilige, tijdelijke koppeling tussen de overheidsinstanties en Freo. Na gebruik verwijderen wij alle informatie uit de app.
  3. de app de informatie ophaalt via uw DigiD. Via een beveiligde verbinding wordt het naar Freo verstuurd.

  Topics: Freo aanlever app

 • Met de Freo Aanlever App geeft u op een veilige manier uw persoonlijke en financiële gegevens aan ons door. Freo gebruikt deze gegevens alleen om uw aanvraag zo goed mogelijk te beoordelen. U hoeft dus niet bang te zijn dat we de informatie ook voor een ander doel gebruiken. In ons privacy statement leest u hoe wij uw documenten verwerken.

  Topics: Freo aanlever app

 • De Freo Aanlever App haalt de gegevens op bij het UWV, de Belastingdienst en Mijnpensioenoverzicht.nl met behulp van uw DigiD. Per instantie logt u in om toestemming te geven voor het ophalen van de gegevens. Vanwege de veiligheid heeft u op uw DigiD een SMS-verificatie nodig. Logt u nu al in met een SMS-code of met de DigiD app? Dan hoeft u niks te doen. Maakt u hier nog geen gebruik van? Regel de SMS-verificatie eenvoudig op de website van DigiD.

  https://www.digid.nl/nl/vraag-en-antwoord/hoe-kan-ik-de-sms-controle-toevoegen/

  Topics: Freo aanlever app

 • Voor het maken van een unieke en veilige verbinding maken we gebruik van een QR-code. De app heeft de telefooncamera nodig om die QR-code te scannen.

  Topics: Freo aanlever app

 • Neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-0485191 (normaal tarief). Of stuur een WhatsAppbericht via 06-83671331. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur staan wij voor u klaar.

  Topics: Freo aanlever app

 • De QR code wordt gebruikt in de Freo Aanlever App om uw gegevens op te halen bij bijvoorbeeld de Belastingdienst of UWV. Deze QR code kunt u vinden als u inlogt op uw Mijn Freo omgeving via uw computer en kiest voor “aanleveren”. Als u aanlevert via een mobiel of tablet, heeft u de mogelijkheid om de app direct te openen zonder het scannen van een QR code.

  Voor Apple:

  Download in de App Store

  Voor Android:

  Download in de Play Store

  Topics: Freo aanlever app Wordt ook getoond in:  Uw aanvraag

Geen resultaten gevonden

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.