Identiteitsbewijs

Meer informatie over het aanleveren van uw Identiteitsbewijs.

 • Zorg ervoor dat er voldoende licht in de kamer is. Maar zorg er tegelijk ook voor dat er geen weerspiegeling zichtbaar is op het identiteitsbewijs van bijvoorbeeld een lamp of de zon. De beste manier is om het identiteitsbewijs neer te leggen, zodat er een heldere foto gemaakt kan worden. Zorg ervoor dat alle randen van uw identiteitsbewijs binnen het kader vallen.

  Topics: Uw aanvraag

 • Ja dit kan, zolang deze nog geldig is. Let op dat u wel een Nederlands Burgerservicenummer (BSN) dient te hebben voor de aanvraag van een lening bij Freo.

  Topics: Uw aanvraag

 • Nee dit kan niet. Vanuit het acceptatiebeleid accepteert Freo alleen een paspoort of een identiteitskaart.

  Topics: Uw aanvraag

 • De selfie wordt gebruikt om met de foto op het identiteitsbewijs te vergelijken. Zo controleren wij of het de juiste persoon is die het identiteitsbewijs aanlevert.

  Topics: Uw aanvraag

 • Freo is als financiële instelling verplicht om de gegevens van een identiteitsbewijs te controleren en vast te leggen, voordat iemand een contract met ons afsluit. Dit staat in de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT). Kijk voor meer informatie op rijksoverheid.nl

  Topics: Uw aanvraag

 • Freo gaat zorgvuldig om met alle gegevens. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan wij deze nodig hebben voor de doelen waarvoor wij ze hebben verzameld of de doelen waarvoor wij deze hergebruiken. Kijk voor meer informatie op onze Privacy Statement.

  Topics: Uw aanvraag

Geen resultaten gevonden

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.