NabestaandenBescherming

Meer informatie over uw lening met NabestaandenBescherming.

 • Een contract met NabestaandenBescherming beschermt uw nabestaanden tegen een restschuld na uw overlijden. Uw lening wordt dan kwijtgescholden. Sinds 20 december 2012 kunt u bij Freo geen contract met NabestaandenBescherming meer afsluiten.

  Topics: NabestaandenBescherming

 • Bij meer details van Uw lening ziet of uw lening is voorzien van NabestaandenBescherming. Liever persoonlijk contact? Bel onze klantenservice op telefoonnummer 088-321 00 03, kies in het keuzemenu voor optie 2.

  Topics: NabestaandenBescherming

 • Nee dit is niet mogelijk. Sinds 20 december 2012 kunt u bij Freo geen NabestaandenBescherming meer afsluiten.

  U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om zelf een aparte overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Hiermee voorkomt u dat de restschuld van de lening bij uw nabestaanden terecht komt in het geval van overlijden. Een overlijdensrisicoverzekering sluit u bijvoorbeeld af bij uw verzekeringsmaatschappij. Laat u van te voren goed informeren over de mogelijkheden.

  Topics: NabestaandenBescherming

 • Een lening met NabestaandenBescherming geldt voor de gehele looptijd van uw contract.

  Wilt u meer lenen? Sluit uw lopende lening dan niet over. Sinds 20 december 2012 kunt u bij Freo geen NabestaandenBescherming meer afsluiten. Vraag een nieuwe lening aan voor het bedrag dat u wilt bijlenen. Zo behoudt u de NabestaandenBescherming op uw huidige contract.

  Topics: NabestaandenBescherming

Geen resultaten gevonden

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.