Over PSD2 bankieren

Meer informatie over PSD2 bankieren.

 • De Europese betaalwet PSD2 (Payment Services Directive) is in februari 2019 in Nederland ingegaan. Met deze wet kunnen consumenten bedrijven toegang geven tot de betaalrekening. Bijvoorbeeld om rekeninginformatie op te halen of om het saldo te checken.

  Topics: Over PSD2 bankieren

 • Alleen nadat u expliciet toestemming heeft gegeven, maken we een koppeling met uw betaalrekening. We kijken uw gegevens alleen in. Deze informatie gebruiken we eenmalig, en alleen om uw aanvraag voor een lening te kunnen beoordelen.

  Topics: Over PSD2 bankieren

 • Het aanleveren van uw rekeninggegevens gaat op deze manier een stuk eenvoudiger en sneller. U hoeft nu namelijk geen rekeningafschriften te downloaden, om deze vervolgens aan Freo door te sturen. Alle banken gebruiken een eigen formaat, omschrijving en opmaak op de rekeningafschriften. Met de PSD2 koppeling krijgt Freo de transacties van alle banken op dezelfde, overzichtelijke manier aangeleverd. Hierdoor kunnen wij uw aanvraag sneller in behandeling nemen.

  Topics: Over PSD2 bankieren

 • Freo gaat met de grootste zorg om met uw gegevens conform ons Privacy Statement. U kunt ons Privacy Statement hier vinden: https://www.freo.nl/privacy/

  Topics: Over PSD2 bankieren

Geen resultaten gevonden

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.