Verandering privé situatie

Wat moet u doen wanneer er iets verandert in uw persoonlijke situatie?

 • Allereerst wensen wij u veel sterkte met het verwerken van het verlies van uw dierbare. Als iemand overlijdt die dichtbij u staat, moet u veel regelen. Ook zaken waar uw hoofd nu niet naar staat. Daarom wil Freo het u zo makkelijk mogelijk maken.

  Zo meldt u een overlijden aan Freo:

  • Stuur een e-mail naar klantenservice@freo.nl met een foto of scan van de akte van overlijden. Vergeet niet uw telefoonnummer, naam- en adresgegevens te vermelden.
  • Of stuur een kopie van de akte van overlijden per post naar: Freo, Postbus 2347, 5600 CH Eindhoven

  Na ontvangst krijgt u van ons een bevestigingsbrief. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe het verder gaat met de lening.

  Topics: Verandering privé situatie

 • Als u een lening heeft met NabestaandenBescherming, dan zijn uw nabestaanden beschermd tegen een restschuld nadat u bent overleden. Heeft u een lening zonder NabestaandenBescherming? Dan geldt deze bescherming niet. Uw erfgenamen moeten uw lening dan aflossen na uw overlijden.

  Sinds 20 december 2012 biedt Freo geen NabestaandenBescherming meer aan. Heeft u uw lening na deze datum afgesloten? Dan zit daar vanuit Freo dus geen bescherming meer op. Is de lening van vóór 20 december 2012? Dan is de lening misschien wel voorzien van NabestaandenBescherming. U kunt dit terugvinden in uw contract.

  Het is mogelijk om bij een andere partij NabestaandenBescherming af te sluiten voor een lening bij Freo. Neem voor meer informatie contact op met uw verzekeringsadviseur.

  Topics: Verandering privé situatie

 • Als u of uw partner werkloos raakt, komt u in een onzekere periode terecht. Hoe snel vindt u weer nieuw werk? Uw baan verliezen heeft vaak financiële gevolgen. Daarom is het belangrijk dat u Freo op de hoogte stelt van deze wijziging. Het kan namelijk van invloed zijn op het aflossen van uw lening bij Freo.

  Neem contact met ons op
  Als u of uw partner werkloos raakt, is het belangrijk ons dat zo snel mogelijk te laten weten. Hoe eerder wij op de hoogte zijn, hoe meer mogelijkheden wij hebben om u te helpen. Zo voorkomt u dat u later misschien moeite krijgt met het aflossen van uw lening. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag via 088-321 00 03.

  Topics: Verandering privé situatie

 • Een verbroken relatie is een verdrietige gebeurtenis. Er zijn veel dingen die u moet regelen. Ook zaken waar uw hoofd nu niet naar staat. Toch is het belangrijk om ons zo vroeg mogelijk te laten weten dat u en uw partner uit elkaar gaan. Hoe sneller u dit doet, hoe meer mogelijkheden wij hebben om u te helpen.

  Over het algemeen is het zo dat na een scheiding beide (ex-)partners een deel van de lening overnemen. Hoe dit er in uw geval uit gaat zien, bespreken wij graag met u persoonlijk. Neem daarom zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via 088-321 00 03 om uw scheiding door te geven.

  Topics: Verandering privé situatie

 • Als u gaat samenwonen of trouwen hoeft u Freo niets te laten weten. Alleen als u verhuist, moet u ons dit aan ons doorgeven. U wijzigt uw adres eenvoudig zelf via Mijn Freo.

  Vraagt u in de toekomst een nieuwe lening aan bij Freo? Dan is het wel belangrijk ons te laten weten dat u bent gaan samenwonen of bent getrouwd. Dan kunnen wij een passende offerte opstellen die past bij uw nieuwe situatie.

  Topics: Verandering privé situatie

 • Verhuist u naar het buitenland? Neem dan altijd telefonisch contact met ons op via  088-321 00 03. Wanneer u voor een bepaalde tijd verhuist, bijvoorbeeld voor uw werk, bekijken we of u uw lening kunt behouden. Verhuist u voorgoed naar het buitenland? Dan wordt uw lening waarschijnlijk opgeëist en beëindigd. Dit doen wij volgens de Algemene Voorwaarden.

  Topics: Verandering privé situatie

 • Het kan voorkomen dat u tijdelijk moeite heeft met het betalen van uw lening. Laat het ons zo snel mogelijk weten als u geldproblemen heeft of verwacht. Samen bekijken we de mogelijkheden.

  Wijzigingen in uw situatie waardoor u (tijdelijk) moeite kunt hebben met het betalen van uw lening zijn bijvoorbeeld:

  Heeft of verwacht u problemen met het terugbetalen van uw lening? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088-321 00 03. Wij denken graag met u mee.

  Topics: Verandering privé situatie

 • Neem zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via 088-321 00 03. Samen met u kijken wij of de lening nog past bij uw nieuwe situatie.

  Topics: Verandering privé situatie

Geen resultaten gevonden

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.