Wat is de Mijn Freo app

Mijn Freo is de beveiligde leenomgeving van Freo. Het is dé plek voor informatie over uw lening, vertrouwelijke berichten en nog veel meer. Als Freo klant krijgt u uw eigen persoonlijke account.

Mijn Freo app

Met de Mijn Freo app heeft u een overzicht van uw lening altijd dichtbij. Log eenvoudig in met uw unieke code, vingerafdruk of face ID. Geen gedoe met moeilijke wachtwoorden! Mijn Freo in uw broekzak. Hoe handig is dat?

Speciaal voor onze app gebruikers hebben wij het dashboard vernieuwd. Zo ziet u meteen hoeveel u al heeft terugbetaald én lost u eenvoudig extra af. Nieuwsgierig? Download de app op uw mobiel:

apple-storegoogle-play-store

Alles bij elkaar

In Mijn Freo staan de gegevens van uw lening overzichtelijk bij elkaar. Zoals bijvoorbeeld het afgesproken maandbedrag, de datum van betaling en uw rente. Ook vindt u hier een overzicht van uw bij- en afschrijvingen. Hierin staan de betalingen en opnames die u al heeft gedaan of nog gaan komen.

Doe het zelf

Behalve het bekijken van gegevens, staat in Mijn Freo zelfservice voorop. Zo lost u eenvoudig extra af op uw lening via iDEAL. Dit is bij Freo altijd boetevrij. Wilt u uw lening in één keer helemaal aflossen? Dat kan natuurlijk ook. Via direct volledig aflossen ziet u precies hoeveel u nog moet betalen.

Heeft u een Doorlopend Krediet? Dan neemt u via Mijn Freo eenvoudig geld op van uw lening. Ook past u hier zelf uw maandbedrag of limiet aan. Dit kan op elk gewenst moment.

Ontdek Mijn Freo

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.