Wat de meeste mensen willen weten...

 • Wij melden een nieuwe lening altijd bij BKR (Bureau Krediet Registratie). Dit heet een positieve registratie. Deze registratie wordt door ons weer verwijderd wanneer uw lening volledig afgelost en beëindigd is. Een lening kunt u niet zelf afmelden bij BKR.

  Topics: Persoonlijke Lening Wordt ook getoond in:  Doorlopend Krediet

 • Wijzig uw rekeningnummer eenvoudig in Mijn Freo

  • Bevestig uw nieuwe rekeningnummer met een iDeal-betaling van € 0,01
  • Dit bedrag wordt direct afgelost op uw lening en ziet u in uw bij- en afschrijvingen

  Let op: wijzigt u uw rekeningnummer binnen zes werkdagen voor uw betalingsdatum? Dan incasseren wij uw maandbedrag nog één keer van uw huidige rekeningnummer.

  Rekeningnummer wijzigen

  Topics: Wijzigingen doorgeven

 • Er zijn géén kosten verbonden aan extra aflossen. U kunt zelfs uw lening volledig versneld aflossen, zonder extra kosten.

  Direct extra aflossen

  Topics: Persoonlijke Lening Wordt ook getoond in:  Doorlopend Krediet

 • Met onze overstapservice kunt u heel gemakkelijk overstappen met uw lopende leningen. Dit is aantrekkelijk, omdat u met één overzichtelijk bedrag per maand waarschijnlijk goedkoper uit bent. Wij regelen het overstappen gratis voor u. Ontdek of ook u kunt besparen op uw lopende leningen!

  Bereken het verschil

  Topics: Een lening oversluiten

 • Een verbroken relatie is een verdrietige gebeurtenis. Er zijn veel dingen die u moet regelen. Ook zaken waar uw hoofd nu niet naar staat. Toch is het belangrijk om ons zo vroeg mogelijk te laten weten dat u en uw partner uit elkaar gaan. Hoe sneller u dit doet, hoe meer mogelijkheden wij hebben om u te helpen.

  Over het algemeen is het zo dat na een scheiding beide (ex-)partners een deel van de lening overnemen. Hoe dit er in uw geval uit gaat zien, bespreken wij graag met u persoonlijk. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met de klantenservice op telefoonnummer 088-321 00 03 (normal tarief) om uw scheiding door te geven.

  Topics: Verandering privé situatie

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.